Hotel Javor, Zabljak


Hotel Javor se nalazi u centru Žabljaka. Kapacitet pansiona je 25 ležaja. Hotel takodje poseduje i 2 apartmana [2 sobe, kupatilo i WC, dnevni boravak, trpezarija i kuhinja].

Pored bogate ugostiteljske ponude, naš hotel vam nudi i sportsko-rekreativno-turističke aktivnosti u saradnji i pod nadzorom instruktora.

Soa Nebeska - Inter Ski: splavarenje, vožnja kajakom, ski-snow škola, vožnja Monti Byka, obilazak Durmitora džipovima [foto safari], izleti sa turističkim vodičem [traking], poseta manastirima i kulturnim spomenicima, ribolov, slobodno penjanje, planinarenje. Miting point za sve aktivnosti je u Hotelu Javor.

Žabljak je najvislji grad u Ex Jugoslaviji, nalazi se na nadmorskoj visini od 1450 metara a zauzima prostor od 445 km² i u njemu zivi preko 4929 stanovnika. Iznad njega se uzdize Durmitor sa Bobotovim kukom [Cirova pecina] visokim 2523 metra. Durmitorski masiv se prostire izmedju kanjona Tare, Pive i Komarnice i planine Sinjajevine. Velika visinska razlika izmedju kanjona i najvisih vrhova Durmitora na malom rastojanju koja iznosi 2090 metara cini posebnu specificnost Durmitorskog platoa.

Ovaj kraj je inace poznat po nizu prirodnih i geografskih specificnosti. Zabljak inace ima planinsku klimu sa dosta snega sto pored pogodnih terena predstavlja izvanredne uslove za razvoj sportsko rekreativnog turizma. On je isto tako atraktivan i za vreme leta osobito za planinare, kao i za sve druge koji zele da uzivaju u lepotama neizmenjene prirode. Zbog svega toga Durmitor je zajedno sa kanjonima Tare i Susice proglasen za Nacionalni park i ukljucen je u Spisak svetske bastine prirodnih kulturnih dobara.

Ovo podrucje je poznato i po velikom broju jezera od kojih je najpoznatije Crno Jezero. Danas su Zabljak i Durmitor jedno od najatraktivnijih turistickih podrucja u Evropi.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz